Помогнете ни да го ажурираме овој профил на компанија

Веб-страница: https://adality.de/en/

Индустриски групации

Ништо

Што работи оваа компанија?

Давател на услуги на истражување
Давател на технологија или услуги што ги собира и анализира рекламните кампањи и/или податоците на веб-страницата за да обрне внимание на маркетинг стратегијата.

Какви податоци собира оваа компанија?

Собрани податоци
Aнонимно
Псевдоанонимно
PII

Употреба на податоци
Aналитика/мерења, Oптимизација

Ваши избори

Ние немаме доволно информации да заклучиме дали оваа компанија ги употребува или собира податоците за потрошувачите за огласување засновано на интерес.

Кликнете тука да се откажете Adality »

Приватен контакт

Политика на приватност

Политика на приватност: https://adality.de/en/privacy-policy/

Колачиња за откажување

Кога ќе се откажете од тоа да бидете следени и/или таргетирани од оваа компанија, едно "колаче за oткажување" е поставено во вашиот веб-пребарувач. Деталите за ова колаче се подолу. Кликнете тука за повеќе информации. *

Колачиња на пребарувачот

Блиц колачиња/LSOs

Нема LSO користење.


Податоците на оваа страница се собрани од Ghostery Enterprise, независен давател на услуги и информации. Оваа страница не е обезбедена, спонзорирана или прифатена од насловната компанија.