Помогнете ни да го ажурираме овој профил на компанија

Веб-страница: http://www.macromill.com/global/index.html

За нас: http://www.macromill.com/global/company/

Индустриски групации

Ништо

Што работи оваа компанија?

Собирач/Снабдувач на податоци
Coбира податоци од разновидни извори во и понекогаш надвор од мрежа и обезбедува податоци до огласувачите директно или преку размена.

Давател на услуги на истражување
Давател на технологија или услуги што ги собира и анализира рекламните кампањи и/или податоците на веб-страницата за да обрне внимание на маркетинг стратегијата.

Какви податоци собира оваа компанија?

Собрани податоци
Undisclosed

Употреба на податоци
Undisclosed

Ваши избори

Ние веруваме дека главна дејност на оваа компанија е олеснување или услуги за огласување засновано на интерес од трета страна.

Кликнете тука да се откажете Macromill »

Приватен контакт

Политика на приватност

Политика на приватност: http://www.macromill.com/privacy.html

Колачиња за откажување

Кога ќе се откажете од тоа да бидете следени и/или таргетирани од оваа компанија, едно "колаче за oткажување" е поставено во вашиот веб-пребарувач. Деталите за ова колаче се подолу. Кликнете тука за повеќе информации. *

Колачиња на пребарувачот

Блиц колачиња/LSOs

Нема LSO користење.


Податоците на оваа страница се собрани од Ghostery Enterprise, независен давател на услуги и информации. Оваа страница не е обезбедена, спонзорирана или прифатена од насловната компанија.