Помогнете ни да го ажурираме овој профил на компанија

Веб-страница: https://www.marketing.neustar/resources/product-literature/adadvisor-audiences-for-agencies

За нас: https://www.home.neustar/about-us

Во сопственост на: Neustar

Индустриски групации

Што работи оваа компанија?

Аналитички давател
Давател на платформна технологија што овозможува собирање на податоци, анализа и создавање на извештај да се оцени маркетиншката ефективност.

Деловна интелигенција (разузнавање)
Провајдер или платформа која нуди мулти-изворна анализа на податоци за оперативен/инвестиционен пораст.

Какви податоци собира оваа компанија?

Собрани податоци
Aнонимно
Псевдоанонимно
PII
*Податоците се собрани на барање на клиентот и се во сопственост на клиентот.

Употреба на податоци
Таргетирање на реклама, Aналитика/мерења, Прилагодување на содржината, Oптимизација

Ваши избори

Ние веруваме дека оваа компанија го олеснува или се ангажира во таргетирање засновано на интерес од трета страна.

Кликнете тука да се откажете Neustar AdAdvisor »

Приватен контакт

Политика на приватност

Политика на приватност: https://www.home.neustar/privacy

Колачиња за откажување

Кога ќе се откажете од тоа да бидете следени и/или таргетирани од оваа компанија, едно "колаче за oткажување" е поставено во вашиот веб-пребарувач. Деталите за ова колаче се подолу. Кликнете тука за повеќе информации. *

Колачиња на пребарувачот

Блиц колачиња/LSOs

Нема LSO користење.


Податоците на оваа страница се собрани од Ghostery Enterprise, независен давател на услуги и информации. Оваа страница не е обезбедена, спонзорирана или прифатена од насловната компанија.