Помогнете ни да го ажурираме овој профил на компанија

Веб-страница: http://openx.com/

За нас: http://openx.com/company-facts/

Во сопственост на: OpenX

Индустриски групации

Ништо

Што работи оваа компанија?

Платформа на страната на понудата
Давател на технологија што им овозможува на издавачите да продаваат простор за реклами преку повеќекратни мрежи и/или размени, како и да го оптимизираат приходот од реклами.

Какви податоци собира оваа компанија?

Собрани податоци
Aнонимно
PII
Undisclosed

Употреба на податоци
Поставување на реклама, Aналитика/мерења, Кликнете на името на компанијата за повеќе информации

Ваши избори

Ние веруваме дека оваа компанија го олеснува или се ангажира во таргетирање засновано на интерес од трета страна.

Кликнете тука да се откажете OpenX Lift (formerly LiftDNA) »

Приватен контакт

Политика на приватност

Политика на приватност: http://openx.com/legal/privacypolicy/

Колачиња за откажување

Кога ќе се откажете од тоа да бидете следени и/или таргетирани од оваа компанија, едно "колаче за oткажување" е поставено во вашиот веб-пребарувач. Деталите за ова колаче се подолу. Кликнете тука за повеќе информации. *

Колачиња на пребарувачот

Блиц колачиња/LSOs

Нема LSO користење.


Податоците на оваа страница се собрани од Ghostery Enterprise, независен давател на услуги и информации. Оваа страница не е обезбедена, спонзорирана или прифатена од насловната компанија.