Помогнете ни да го ажурираме овој профил на компанија

Веб-страница: https://www.smartlook.com/

За нас: https://www.smartlook.com/about/

Индустриски групации

Ништо

Што работи оваа компанија?

Агенција
Давател на креативни и/или услуги купувани од медиумите (и публика и податоци) за огласувачите.

Какви податоци собира оваа компанија?

Собрани податоци
Псевдоанонимно
PII
Чувствително

Употреба на податоци
Undisclosed

Ваши избори

Ние немаме доволно информации да заклучиме дали оваа компанија ги употребува или собира податоците за потрошувачите за огласување засновано на интерес.

Кликнете тука да се откажете SmartLook »

Приватен контакт

Политика на приватност

Политика на приватност: https://help.smartlook.com/en/articles/3244452-privacy-policy

Колачиња за откажување

Кога ќе се откажете од тоа да бидете следени и/или таргетирани од оваа компанија, едно "колаче за oткажување" е поставено во вашиот веб-пребарувач. Деталите за ова колаче се подолу. Кликнете тука за повеќе информации. *

Колачиња на пребарувачот

Блиц колачиња/LSOs

Нема LSO користење.


Податоците на оваа страница се собрани од Ghostery Enterprise, независен давател на услуги и информации. Оваа страница не е обезбедена, спонзорирана или прифатена од насловната компанија.