Помогнете ни да го ажурираме овој профил на компанија

Веб-страница: https://www.international.tbs.com/

Во сопственост на: Warner Media (Formerly Turner)

Индустриски групации

Ништо

Што работи оваа компанија?

Друго
Компании поврзани со различни елементи на страницата или скрипти за следење; или оние кои не се вклопуваат во нашата стандардна листа на индустриски категории.

Какви податоци собира оваа компанија?

Собрани податоци
Aнонимно
Псевдоанонимно
PII
Чувствително

Употреба на податоци
Aналитика/мерења, Прилагодување на содржината

Ваши избори

Ние веруваме дека оваа компанија се ангажира во директно [first-person] огласување засновано на интерес.

Кликнете тука да се откажете TNT Drama »

Приватен контакт

Политика на приватност

Политика на приватност: https://www.tntdrama.com/privacy

Колачиња за откажување

Кога ќе се откажете од тоа да бидете следени и/или таргетирани од оваа компанија, едно "колаче за oткажување" е поставено во вашиот веб-пребарувач. Деталите за ова колаче се подолу. Кликнете тука за повеќе информации. *

Колачиња на пребарувачот

Блиц колачиња/LSOs

Нема LSO користење.


Податоците на оваа страница се собрани од Ghostery Enterprise, независен давател на услуги и информации. Оваа страница не е обезбедена, спонзорирана или прифатена од насловната компанија.